Blazine za boljše počutje

TORIKA – ŽOGA ZA BOLJŠI MOTORIČNI RAZVOJ IN IGRO

Že v času vaših prababic so določene zdravstvene tegobe lajšali na popolnoma naraven način. Dovolite si tudi vi občutiti del tega. Blazinice vam nudijo prijetno suho toploto z popolnoma naravnimi materiali prijetnimi za vaše telo.

Delujejo kot topli obkladek. Polnjene so z  ZRNI OVSA ali SENENIM DROBORJEM. Namenjene so  pogrevanju vseh delov telesa, kjer je to ob morebitnih težavah potrebno.

Izdelki so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7062-03/11 – polnilo OVES in 7093-04/11 – polnilo SENENI DROBIR

Prebudite v sebi otroka in vašim najmlajšim podarite prav posebno žogico ˝ Toriko˝. Le ta bo v vaših malčkih prebudila občutek do narave. Naravni materiali z naravnim polnilom za brezskrbno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.

Namen:

  • za igro,
  • kot pripomoček  za boljši razvoj motoričnih sposobnosti pri najmlajših in tudi starejših,
  • prožnost naravne vsebine nudi nežno masažo,
  • uporaba tudi kot topli obkladek,
  • odlična kot pripomoček za športno rehabilitacijo,
  • po-operativno rehabilitacijo prstov, dlani in zapestja.

Nagovor:

Žogica je polnjena z zrni ovsa in pirinimi luskami, pridelanimi s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo da vam na čim bolj naraven način nudi prijetno igro in boljši motorični razvoj.

Sestavine:

  • žogica: 90% naravni bombaž , 10% elastana
  • polnilo:  100% domača zrna ovsa in pirine luske

Uporaba / namen uporabe:

Ovsena zrna zelo dobro akumulirajo toploto (žogico pogrejete naravno na radiatorju ali v pečici na cca 70°C ali v mikrovalovni pečici za približno 30-40 sek.). Žogica je za večkratno uporabo (pazite le, da ne pride v stik z vlago).

Cena:

10 eur
Povpraševanje

Več iz te kategorije: « STRESKA – ANTISTRESNA ŽOGICA

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Naziv aktivnosti:  Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij (podukrep 6.3 ) .

Cilj:  Ohranjanje in razvoj majhnih kmetij, katerih kmetijska zemljišča pretežno ležijo na območjih z omejenimi možnostmi (OMD) za kmetijsko dejavnost,  izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti, izboljšanje potenciala za pridelavo, predelavo oziroma trženje kmetijskih proizvodov, izboljšanje ekonomske in okoljske učinkovitosti majhnih kmetij ter prispevanje k ohranjanju poseljenosti na podeželju, ohranjanju značilne kmetijske krajine, preprečevanju zaraščenosti in ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Pričakovani rezultati: Z izvedenimi razvojnimi cilji (vzpostavitev dopolnilne dejavnosti, nakup mehanizacije, nakup IKT, menjava gum v hlevu  ) se bo ohranila kmetijska dejavnost na kmetiji.