Kopriva - ognjič - sivka

KOPRIVA – OGNJIČ – SIVKA

Izbrana visoko kakovostna naravna rastlinska olja in masla skupaj z dodatki zelišč in eteričnih olj, čistijo in hkrati oskrbujejo vašo kožo.

Zaradi vsebnosti glicerina, ki nastane pri sami izdelavi mila, postane koža mehka in voljna. Kožo negujejo brez obremenjevanja, izsuševanja in brez zapiranja por. Izvlečki zelišč vsebujejo vitamine, ki se zaradi hladnega postopka izdelave naravnih mil ohranijo. Ti vitamini kožo vsakodnevno hranijo in na njej puščajo čudovit občutek mehkobe, voljnosti in prožnosti.  

Zaradi izbranih sestavin blagodejno vplivajo na kožo in imajo veliko zdravilnih učinkov.

Mila so ročno delo in imajo DUO certifikat SLO rokodelstva: 7820-08/13

Domača naravna mila z zelišči so ročno narejena na tradicionalen način po hladnem postopku.

Prijazna naravi, vam in vaši koži.  Ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, konzervansov, sintetičnih dišav ali barvil.

Nagovor:

Ročno narejena naravna mila le z dodatki zelišč s spoštovanjem do matere narave, z veliko skrbjo, vero in dobro voljo da boste v njih našli milino za svojo nego.

Sestavine:

Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Aqua, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Calendula Officinalis Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Urtica Dioica, Calendula Officinalis Flower

(Macerat – sveže zelišče ognjiča in koprive v hladno stiskanem olivnem olju,  kokosovo maslo, sončnično olje, natrijev lug , eterično olje sivke, suha mleta zelišča ognjiča in koprive)

Cena:

4.50 eur
Povpraševanje

Več iz te kategorije: ŽAJBELJ – OGNJIČ – META »

Kmetija Hudobnik se nahaja na Breznici nad Prevaljami na poti proti Strojni. S pogledom na dva Koroška bisera, Peco in Uršljo goro.


  • 031 24 80 75
  • tatjana@obcuteknarave.si

Kontaktni obrazec


Certifikati

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020